فواید نقره برای بدن بانوان و آقایان

Wednesday، ۷ Shahrivar ۱۴۰۳

نقره فلزی با درخشندگی و کیفیت بالا است که مورد مصارفی همچون ساخت زیورآلات، دکوری، سکه ها، تجهیزات الکترونیکی و حتی پزشکی و ... قرار می گیرد. اما این فلز درخشان به جز زیبایی، خواص بسیار قابل توجهی برای بدن انسان دارد که در این مقاله فرشاد سیلور به بررسی آن می پردازیم.

 

فواید نقره برای انسان ها

جالب است بدانید که در فلسفه چین نقره با ماه و نماد ((یین)) در ارتباط است. همچنین رنگ نقره ایی تداعی کننده تفکر، آرامش، کیهان و فضا بوده و احساس آرامش و صلح را در انسان زنده می کند. رنگ نقره ایی به علت آنکه با تمام رنگ ها ست می شود و می توان گفت رنگی خنثی تلقی می شود، به همین علت است که زیورآلات نقره هیچ گاه از مد نمی افتند. اما به جز این خصوصیات مهمی که در مورد آن صحبت شد باید بدانید که زیورآلات نقره فقط صرفا برای زیبایی و جذابیت استفاده نمی شود بلکه خواص بسیاری نیز برای بدن زنان و آقایان نیز دارد.

نکته جالبی که باید از فلز نقره بدانید این است که نقره سابقه ایی طولانی در مصارف علوم پزشکی دارد. نقره دارای خواص ضدمیکروبی بوده و می تواند جلوی گسترش عفونت را بگیرد. همچنین از نقره برای جلوگیری از سرماخوردگی و حتی آنفولانزا و ترمیم زخم استفاده می شود. گفتنی است که یکی از خواص جالب نقره این است که برای درمان برخی سرطان ها نیز و هم چنین آرتریت استفاده می شود.

به جز موارد بالا فواید دیگری فلز نقره برای بدن انسان دارد که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت:

فواید نقره برای بدن

تنظیم دمای بدن

زیورآلات نقره به گردش خون کمک کرده و باعث تنظیم حرارت بدن انسان می شود. همچنین این فلز درخشان دارای خواصی مانند تعادل خلق و خو و افزایش سطح انرژی را داراست. دیگر خواص قابل تامل این فلز خنثی کردن امواج الکترومغناطیسی تلفن همراه است.

همان طور که گفتیم این فلز جذاب بر روی خلق و خو اثر گذار است و شما را در برابر شوک و هراس های شدید محافظت می کند.

ضدمیکروبی و ضد باکتریایی نقره برای بدن

مطالعات جدید بر روی نقره نشان می دهد که این فلز ضد باکتریایی و ضد میکروبی بوده و به این معنی است که نقره می تواند قارچ ها، ویروس ها، باکتری ها و ... را از بین برده و در پانسمان های زخم، تجهیزات پزشکی و حتی لوسیون ها از آن استفاده شود.

تشخیص اسیدیته بدن با نقره

جالب است بدانید که نقره بر اثر قرار گیری در مقابل مواد سمی و مضر دچار تغییر رنگ می شود. اگر سطح سدیم بدن بالا باشد رنگ نقره به سمت آبی رفته و یا تیره می شود زیرا با تعرق بدن که در آن ممکن است سولفور یا سولفید و اسید آمینه بالا باشد نقره تغییر رنگ داده و می توان متوجه شد که بدن اسیدیته شده است.

سیستم ایمینی بالا با نقره

همانطور که گفته شد به علت ضد اشعه بودن و جلوگیری از گسترش باکتری و ویروس و ... نقره، کسانی که از نقره به صورت دائم استفاده می کنند سیستم ایمنی بالاتری داشته و کمتر دچار بیماری می شوند.

دستبند و چارم پاندورا

 

نتیجه گیری

فلز نقره از دیرباز مورد آزمایش و پژوهش قرار گرفته است تا انسان ها متوجه شوند که این فلز زیبا و درخشان چه خواصی می تواند برای بدن انسان داشته باشد. در این مقاله ما سعی کردیم اطلاعاتی که در علوم پزشکی مورد بررسی و ثبت قرار گرفته است را قرار دهیم.